Denna Kantarelltoast är så god att den liksom bara slinker ner och lätt är den dessutom att röra ihop!! :)
Vilken formfranska/fralla funkar alldeles utmärkt. Låt smak och tycke avgöra vilken brödbit som ska få ingå. Denna gång (som bilden är tagen) har jag valt att använda dessa goda Frallor.
Receptet räcker till 2 stycken dubbla mumsiga Kantarelltoasts!
Ingredienser:
4 skivor formfranska/frallor4 dl kantareller
3 dl grädde
Smör, till stekning
1 tsk
1 tsk vitpeppar
Gör så här:
Hetta upp en stekpanna, tillsätt kantarellerna och stek bort vätska.Häll upp grädden i en tjockbottnad kastrull och reducera den tills den blivit behagligt tjock.
Tillsätt kantarellerna och smaka av med salt och peppar.
Stek brödskivorna i smör tills de blivit gyllenbruna och spröda.
Lägg brödskivorna på papper att torka ett ögonblick.
Lägg en brödskiva på en tallrik/assiett, lägg på kantarellstuvning. Lägg en andra brödskiva över och toppa toasten med kantarellstuvning.
Hoppas det smakar!
Med Vänliga Hälsningar // Monica
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar