Receptet räcker till 4 personer. Givetvis kan man hoppa över jalapenos/och eller tomatsalsan om man tycker att de sakerna är för starka!
Ingredienser:
4 stora frallor1 dl olivolja
300 g köttfärs
40 g tacokrydda (1 påse)
2 tomater
1 rödlök
½ litet salladshuvud
1 avokado
2 msk tomatsalsa
2 msk olja
8 skivor jalapenos, inlagd
1-1½ dl gräddfil
Gör så här:
Sätt ugnen på 200 grader.
Dela frallorna på mitten och gröp ur en del av innehållet så fyllningen får plats.
Pensla både insida och utsida av frallorna med lite olivolja. Smorda in en ugnsplåt med lite olja och ställ in i mitten av ugnen. Låt frallorna frasa till sig i ca 5 minuter.
Stek köttfärsen och krydda med taco-kryddan. Följ anvisningarna på förpackningen.
Skölj och ansa salladen, löken, avokadon och tomaterna. Skär därefter salladen i lagom stora bitar. Skiva rödlöken, tomaterna och avokadon.
Finhacka jalapeños.
Lägg på köttfärsröran och grönsakerna på ena halvan av brödet.
Klicka på 1-2 msk gräddfil på varje macka.
Avsluta med en klick salsa och lite finhackad jalapeño på toppen.
Lägg på locket.
Klart!
Dela frallorna på mitten och gröp ur en del av innehållet så fyllningen får plats.
Pensla både insida och utsida av frallorna med lite olivolja. Smorda in en ugnsplåt med lite olja och ställ in i mitten av ugnen. Låt frallorna frasa till sig i ca 5 minuter.
Stek köttfärsen och krydda med taco-kryddan. Följ anvisningarna på förpackningen.
Skölj och ansa salladen, löken, avokadon och tomaterna. Skär därefter salladen i lagom stora bitar. Skiva rödlöken, tomaterna och avokadon.
Finhacka jalapeños.
Lägg på köttfärsröran och grönsakerna på ena halvan av brödet.
Klicka på 1-2 msk gräddfil på varje macka.
Avsluta med en klick salsa och lite finhackad jalapeño på toppen.
Lägg på locket.
Klart!
Hoppas det smakar!!
Med Vänliga Hälsningar // Monica
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar