Servera tillsammans med bulgur, dinkel eller quinoa.
Receptet räcker till 4 personer.
Ingredienser:
500 g torskfilé
2 msk olivolja
2 msk smör, till stekning
1 zucchini
1 gul lök
2 vitlöksklyftor
250 g cocktailtomater
1 dl basilika, färsk
100 g fetaost
1 dl sötmandlar
1-2 krm salt
1 krm svartpeppar
1 krm vitpeppar
Gör så här:
Sätt ugnen på 225 grader.
Smörj en ugnsform med olivoljan och placera den tinade torsken ovanpå.
Skär zucchinin i små bitar, hacka gul löken och vitlöken fint.
Stek löken i 5 minuter. Tillsätt zucchinin och när den mjuknat tillsätter du cocktailtomaterna, saltet svartpepparn och vitpepparn.
Lägg toppingen på fisken och smula över fetaost.
Strö över sötmandlarna och basilikabladen.
Gratinera i nedre delen av ugnen i 30 minuter.
Klart!
Hoppas det smakar!
Med Vänliga Hälsningar // Monica
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar